dimecres, 21 de febrer de 2018

Patum de la Pietat 2018
Benvolguts Patumaires!


Properament procedirem a l’inscripció de tots els nois i noies que vulguin participar a la Patum de la Pietat 2018.

L’inscripció com cada any, és farà en dos dies:

 El proper dissabte dia 24 de febrer de 2018per tots aquells nois i noies els quals l’any passat  ja varen participar en la Patum de la Pietat ( Patumaires ja habituals )

I el dia 3 de març de 2018, per tots aquells nois i noies que participaran per 1er any en la Patum de la Pietat( Noves incorporacions)

Les inscripcions les farem com habitualment al local de l’entitat al C/Pietat, 1 (antiga botiga de Cal Ros). Dins l’horari de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda els dos dies.

Com cada any la Patum de la Pietat és regeix per el seu reglament de participació,  un recull de normes per participar a la festa.

Es obligatori per tots els nens i nenes que saltin comparses de foc (maces, guites, plens, participar a l’escola de vestidors de plens), així com persones que manipulin fuets. Fer la formació de CRE (Consumidor Reconegut com Expert), i signar las pertinents autoritzacions per part dels progenitors (pare i mare els dos) o  tutors legals, ( en el cas de menors ). 

Així com els majors d’edat tambè han de signar la corresponent autoritzaciò segons models. 

En el cas que l'any passat ja formessin part d'aquestes comparses, llavors no hauran de fer la formació CRE.

LA FORMACIÓ LA DURANT A TERME ELS ( RGCRE ) RESPONSABLES DE GRUP DE CONSUMIDORS RECONEGUTS COM EXPERTS DE L’ENTITAT, EL DIA 7 D’ABRIL A LES 16h AL LOCAL ON US INSCRIVIU PER FER LA PATUM DEL BARRI.

Disposeu de un link on podeu consultar i descarregar una copia del reglament de participació actualitzat 2018 i els fulls inscripció  a la Patum del barri, els horaris dels assajos.

Modificació del Reglament revisió 2018 .Incorporació:

Es obligatori per a la participació a la Patum del barri de la Pietat, en una comparsa de les següents ( maces, guites o plens). Que tots dos progenitors  ( pare i mare) d’el menor d’edat, signin l’autoritzacio per participar a la patum del barri. Aportin fotocòpia dels D.N.I dels dos pares progenitors, i fotocòpia del D.N.I del menor. Si el menor no te D.N.I. , s’acceptarà fotocòpia del Llibre de famila. 

No s’acceptarà cap inscripció sense la signatura dels dos pares i fotocòpies dels D.N.I o llibre se familia.

La resta de comparses nomes farà falta la signatura dels dos progenitors, no fara falta fotocòpies de D.N.I o llibre de famila

L' edat minima per els membres de les comparses de les tabal, maces, angels, guites i plens per al Patum del barri 2018. Menors de 10 anys no poden formar part d’aquestes comparses, degut a l’entrada en vigor del Reial decret 989/2015, de 30 d’octubre i la seva disposició addicional sisena. Competències de les comunitats autònomes en matèria d’espectacles públics i foment de la cultura.

Taula d’edats orientatives min i màx:

Tabaler:  10 a 12 anys.              Turcs: 4 a 9 anys.                     Cavallets: 4 a 12 anys.
                                                                                               
Maces: 10 a 20 anys.                Àngels: 10 a 13 anys.               Guita Xica10 a 12 anys.

Guita Gran: 10 a 16 anys.         Àliga: 10 a 30 anys.                  Nans Vells:  12 a 22 anys.

Geganters: 14 a 30 anys           Nans Nous: 8 a 13 anys.           Plens: 10 a 25 anys.
                                                                                               
Escola de vestidors de Plens: 15 a 75 anys.

Escola de vestidors de plens, requisits:

-       Nens/es de 15 a 75 anys.
-       Formació CRE ( Consumidor de Reconegut com Expert ). Que implantarà un RGCRE de l’AVV.
-       Els nens/es que s’apuntin a l’escola de vestidors, han d’estar tota la Patum del barri  amb  els vestidors de plens ( no pot anar amb cap altre comparsa, o ara vinc i no apareixer en 1 hora ).
-       El taller es fara durant els dies de la Patum del barri, no hi haurà ensajos previs a la festa.
-       Els vestidors i els seus ajudants participants a l’escola de vestidors, aniran el dissabte la mati a les 8, a buscar la bidalba. ( Es sortirà del local de l’AVV. C/Pietat, 1 ).
-       Tan el dissabte com el diumenge a partir de 2/4 de 5 de la tarda. Es començara el taller, que es compon de tallar cordills, tallar venes, preparar caretas, fer les corones, etc…Al primer salt de l’Àliga apendre a fer les cues, i vestir els plens.
-        Un cop acabat el salt de plens, a desmontar i deixar-ho tot a punt per l’endemà o l’any següent


Atentament us Saluda,
La Junta de l’A.V.V.


Full inscripció majors d'edat 2018
Full inscripció menors d'edat 2018
Organigrama
Reglament de participació 2018
Horaris entrenaments Patum 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada