dilluns, 6 de març de 2017

Reglament 2017 . Consulteu les novetatsCom cada any la Patum de la Pietat és regeix per el seu reglament de participació, un recull de normes per participar a la festa.

Es obligatori per tots els nens i nenes que saltin comparses de foc, maces, guites i plens, així com persones que manipulin fuets, fer la formació de CRE (Consumidor Reconegut com Expert), i signar las pertinents autoritzacions per part dels pares o tutors legals, ( en el cas de menors ). Així com els majors d’edat tambè han de signar la corresponent autoritzaciò segons models. Excepte en el cas que l'any passat ja formessin part d'aquestes comparses, llavors no hauran de fer la formació.

LA FORMACIÓ LA DURANT A TERME ELS ( RGCRE ) RESPONSABLES DE GRUP DE CONSUMIDORS RECONEGUTS COM EXPERTS DE L’ENTITAT, EL DIA 22 D’ABRIL DE 2017 A LES 16h AL LOCAL ON US INSCRIVIU PER FER LA PATUM DEL BARRI.
Modificació del Reglament revisió 2017 .Incorporació:


IMPORTANT PER A LA PATUM 2017


La edat minima per els membres de les comparses de les maces, angels, guites i plens es de 10 anys per al Patum del barri 2017. Menors de 10 anys no poden formar part d’aquestes comparses encara que l’any passat hi haguin participat, degut a l’entrada en vigor del Reial decret 989/2015, de 30 d’octubre i la seva disposició addicional sisena. Competències de les comunitats autònomes en matèria d’espectacles públics i foment de la cultura.


Podeu consultar, clicant l'enllaç, el Reglament revisió 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada